Ξέφυγαν στη Δανία. Οπαδοί της Μπρόντι εκτόξευσαν πεθαμένους αρουραίους σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας!

Η αναμέτρηση της Μπρόντμπι με την Κοπεγχάγη για το πρωτάθλημα Δανίας είναι σε εξέλιξη. Αμφότερες ομάδες είναι στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ludwig Augustinsson πήγε να εκτελέσει το κόρνερ όταν οι οπαδοί της Μπρόντμπι του πέταξαν πεθαμένα ποντίκια! Στο σημείο έτρεξε ο συμπαίκτης του, Benjamin Verbič, ο οποίος φώναζε στους οπαδούς: “Έχετε τρελαθεί;”.

Λίγο αργότερα ένας από τους υπαλλήλους ασφαλείας έπιασε τα ποντίκια με γάντια και τα πέταξε σε μια άκρη του γηπέδου.

https://youtu.be/Mojlyg8AKIY

Για την ιστορία, η Κοπεγχάγη επικράτησε 1-0 με γκολ του Verbič στο 65′ και είναι πρώτη στη βαθμολογία με 71 βαθμούς. Η Μπρόντμπι είναι δεύτερη με 58.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εμμένει στη θέση της η Λαγκάρντ: Μόνο με βιώσιμο ελληνικό χρέος, το ΔΝΤ θα συμμετέχει στο πρόγραμμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Tράπεζα Πειραιώς: Από σήμερα ο Χρ. Μεγάλου επισήμως στο τιμόνι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Αλιόσσα Γκρίσιν: Πώς οι ορκωτοί λογιστές από το 2011 προειδοποιούσαν για την αρνητική θέση της Alpha Grissin. Όλο το παρασκήνιο