ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, για τον τραυματισμό 57χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητα ναυτόπαις), κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» Ν.Π. 10280 στον λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ναυτικός, καθώς εκτελούσε τα καθήκοντα του στο κάτω γκαράζ του πλοίου, γλίστρησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Διαβάστε επίσης:
Πάνος Λασκαρίδης: Κατέπλευσε το «Περσεύς» που θα ενισχύσει το Πολεμικό Ναυτικό
Drewry: Πτώση των ναύλων που διαμορφώθηκαν στα 1.739,59 δολάρια ανά εμπορευματοκιβώτιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομμένο στα δύο το Ορμούζ: Η Ουάσινγκτον λέει ότι παραμένει ανοιχτό, ενώ η Τεχεράνη επιμένει με αποκλεισμό
- Γιατί οι επενδυτές εγκαταλείπουν τη μονοδιάστατη έκθεση στην ΤΝ στις αναδυόμενες αγορές
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προτείνει την αντικατάσταση της πρωθυπουργού
- Ποιο είναι το GFS Galaxy που χτυπήθηκε στον Ορμούζ – Η κυπριακή σημαία, ο νεκρός ναυτικός και ο όμιλος GFS
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.