ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σάμου, για την ύπαρξη λέμβου με ικανό αριθμό αλλοδαπών, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΚΟΚΚΑΡΙ¨ βόρεια ν. Σάμου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε την εν λόγω λέμβο και περισυνέλλεξε 35 αλλοδαπούς (16 άνδρες, 12 γυναίκες, 1 αγόρι και 6 κορίτσια), καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε στον λιμένα Μαλαγαρίου, όπου παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, για να μεταφερθούν σε ΚΕΔ/Σάμου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.
Διαβάστε επίσης:
Αυγενάκης: Προσωπική δέσμευση η ολοκλήρωση του Φράγματος της Πλακιώτισσας
Παπαθανάσης: Τον Σεπτέμβριο ανοίγει η πλατφόρμα για Market Pass
Σταϊκούρας: Πρότυπο βιοκλιματικό σχολείο το 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουτιά πάνω από 10% το Brent μετά την ανάρτηση Τραμπ για «παραγωγικές συζητήσεις» με το Ιράν
- ΗΑΕ: Επανεκκινούν τη βασική μονάδα φυσικού αερίου ενώ αδρανοποιούν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής LNG
- Χρηματιστήριο: Σταματούν οι εχθροπραξίες για πέντε μέρες, πάρτι στις αγορές
- Υγεία των νεφρών για όλους: Η σημασία της πρόληψης στη Νεφρική Νόσο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.