ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασφυξία και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου για τον 64χρονο που δολοφονήθηκε από τον 29χρονο, χθες τα ξημερώματα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, το θύμα υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι συνέπεια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ εν συνεχεία στραγγαλίστηκε με κορδόνι.
Από την νεκροψία – νεκροτομή δεν διαπιστώθηκαν ίχνη που να παραπέμπουν σε σεξουαλικές πράξεις.
Ο 29χρονος που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού.
Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7 η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.
Διαβάστε επίσης:
Κικίλιας: Όλος ο κρατικός μηχανισμός θα είναι έξω: στα δάση, στα άλση, στις πόλεις
Καιρίδης: Δεν χωρεί κανένας εφησυχασμός στο Μεταναστευτικό
Δίκη Πισπιρίγκου: Ένταση και μηνύσεις από την υπεράσπιση στην τελευταία συνεδρίαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Ο στρατός εισηγείται αναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιορδανία μετά την επίθεση στο συνοριακό πέρασμα Άλενμπι
- Βραζιλία: Το Κογκρέσο επιταχύνει την έγκριση νομοσχεδίου αμνηστίας που θα μπορούσε να συμπεριλάβει τον Μπολσονάρου
- Παραιτήθηκε ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία Γκίαρ Πέντερσεν
- Νετανιάχου: Οι δύο Ισραηλινοί που σκοτώθηκαν στην επίθεση στη γέφυρα Άλενμπι ήταν στρατιώτες
