ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Space Hellas: Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
Ένας 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» μετά από βουτιά στη θαλάσσια περιοχή της Περαίας, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος αποφάσισε να κάνει βουτιά από την κεντρική προβλήτα της Περαίας. Στάθηκε άτυχος, όμως, καθώς από τη βουτιά είχε ως αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος στα πόδια, εμφανίζοντας σημάδια ημιπληγίας.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε και διεκόμισε τον τραυματία, καθώς και στελέχη του Λιμενικού, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο να διεξάγει την προανάκριση για το περιστατικό.
Διαβάστε επίσης;
Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων
Σε ΜΕΘ 9χρονος που κατάπιε καυστικό υγρό στη Ρόδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.