ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα, Πέμπτη, μετά τις 13:00 θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.
Επιπλέον, σχετικές καταστάσεις θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας και θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.
Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.
Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις
Όσον αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων, δηλαδή των βάσεων, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, αυτή αναμένεται να γίνει στο τέλος του Ιουλίου ή τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.
Διαβάστε επίσης:
Οι προτεραιότητες του υπουργείου Πολιτισμού – Τι περιείχε ο μπλε φάκελος
Κλείδωσε το πρώτο φορολογικό νομοσχέδιο – Οι νέες φοροελαφρύνσεις που θα ψηφιστούν πριν τον Αύγουστο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κηφισιά: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία άνω των 100.000 ευρώ – Συνελήφθη 51χρονος συγγενής του θύματος
- Χρυσοχοΐδης: 22.000 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το 2025 – Άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαχείριση υποθέσεων υψηλού κινδύνου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί έπειτα από ρωσικές επιθέσεις στο ανατολικό τμήμα της χώρας
- Ο Ν. Δένδιας στη βράβευση της 871 ΑΒΑΚ ως «Φίλος του Περιβάλλοντος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.