ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από το σπίτι του, όπως κάνει κατά παράδοση, παρακολούθησε τα αποτελέσματα των exit polls ο Αλέξης Τσίπρας.
Στην Κουμουνδούρου, αντίθετα, βρίσκονταν η γραμματέας ΚΟ, Όλγα Γεροβασίλη, η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο γραμματέας της εκλογικής επιτροπής, Διονύσης Τεμπονέρας.
Τα exit polls δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο χαμηλά από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με ποσοστό που κυμαίνεται από 16,% έως 19,1%.
Τα στελέχη του κόμματος, δε, εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα ποσοστά αποχής. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, στις 16:30 η συμμετοχή ήταν περίπου στο 40,7%, μειωμένη κατά 8% συγκριτικά με τον Μάιο.
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023 – ΠΑΣΟΚ: Το σχόλιο από τη Χαριλάου Τρικούπη μετά την ανακοίνωση του exit poll
Έφτασε στα γραφεία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Πόσο πετρέλαιο και φυσικό αέριο παράγει – Ποιοι είναι οι αγοραστές τους
- Σκληρή αντίδραση Μόσχας για Ιράν – Μεντβέντεφ: Ο «ειρηνοποιός» Τραμπ έδειξε ξανά το αληθινό του πρόσωπο
- ΗΠΑ: Συμφωνία του Πενταγώνου με την OpenAI, μετά το μπλόκο στην Anthropic
- Πετρέλαιο: Ο OPEC+ θα εξετάσει μεγαλύτερη αύξηση παραγωγής μετά το πλήγμα στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.