array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 160.50 εκατ.

Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος

Life & Style

Η Πενέλοπε Κρουζ, ως Ντονατέλα, σε σειρά για τη ζωή του Βερσάτσε

Comments

H Ισπανίδα πρωταγωνίστρια, Πενέλοπε Κρουζ, θα υποδυθεί τη Ντονατέλα Βερσάτσε, την αδελφή του Τζιάνι Βερσάτσε, σε τηλεοπτική σειρά. Η σειρά θα αναφέρεται στη δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή μόδας από την Ιταλία, ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής.

Στη σειρά “Versace American Crime Story”, η μελαχρινή ηθοποιός που βραβεύτηκε με ‘Οσκαρ το 2009 για την ερμηνεία της στην ταινία “Vicky Cristina Barcelona”, θα παίξει μαζί με τον ‘Εντγκαρ Ραμίρεζ, σύμβολο του σεξ από τη Βενεζουέλα (“Το κορίτσι του τραίνου”, “Joy”, “Carlos”…).

Ο Ραμίρεζ θα υποδυθεί το διάσημο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής και δημιουργό της αυτοκρατορίας Βερσάτσε, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πάνω στα σκαλοπάτια της έπαυλής του, στο Μαϊάμι Μπιτς στις 15 Ιουλίου του 1997, σε ηλικία 50 ετών.

Ο δολοφόνος του ταυτοποιήθηκε ως ο ‘Αντριου Κιουνάναν, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα. Ο ίδιος αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά το φόνο του Βερσάτσε.

Η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο στη μικρή οθόνη της 42χρονης σταρ, μιας από τις μούσες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και από τις ηθοποιούς της Ιβηρικής Χερσονήσου με τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επιτυχία όλων των εποχών.

Τα γυρίσματα της “Versace American Crime Story”, διασκευής του βιβλίου της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Μορίν Ορθ, θα αρχίσουν τον Απρίλιο ενόψει της προβολής της του χρόνου.

Θα είναι η τρίτη σεζόν της σειράς “American Crime Story” που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κυρίως γιατί προχώρησε στην αναψηλάφηση της “δίκης του αιώνα” του Ο.Τζ. Σίμπσον, της υπόθεσης που συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Η δεύτερη σεζόν θα εστιαστεί στον τυφώνα Κατρίνα και τη βραδεία αντίδραση των αμερικανικών αρχών στην καταστροφή.

Κείμενο: Λυδία Μώρου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
THE DOLLI Sunday Table: Η Aκρόπολη στο πιάτο μας με φρέσκα θαλασσινά, χρώματα κι αρώματα
Buggy Valhouli: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, ο γάμος στην Πάρο, και το νυφικό των 3.500 ωρών
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μάλλον άλλος οδηγούσε τη Lotus» λέει η μαμά του (video)
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Αγκαλιά με φόντο τον Πειραιά
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount
Χάρης Βαφειάς: Έχει βγάλει profit από το Dragons’ Den; (video)
THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas