ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης επί της οδού Γεωργίου στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στις 3:30 και στον υπαίθριο χώρο βρίσκονταν πολλά και εύφλεκτα υλικά που συνέβαλαν στο να πάρει η πυρκαγιά μεγαλύτερες διαστάσεις και να δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα δυσχεραίνοντας το έργο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
Διαβάστε επίσης:
Σαρμάς: «Τάχιστα οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα»
Λαβρόφ: «Οι δυτικοί παίζουν με τη φωτιά στην Ουκρανία»
Ρωσία: Καταρρίφθηκαν drones που στόχευαν διυλιστήριο πετρελαίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Σήμερα οι κηδείες των τριών εργατριών – Που εστιάζουν οι έρευνες για την φονική έκρηξη
- Τα επιβατηγά πλοία υψώνουν την ελληνική σημαία, ενώ τα ποντοπόρα πλοία συρρικνώνονται
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen, Eurobank, ΔΑΑ, Fourlis
- Ο αθλητισμός απέναντι στην κλιματική κρίση: Το 2026 ως έτος καμπής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.