ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά των Χανίων.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός στην Κρήτη σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 19 χιλιομέτρων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cardlink, a Worldline brand: Για τρίτη χρονιά Επίσημος Χορηγός του Piraeus Street Long Jump
- Euronext Athens: Έναρξη διαδικασίας διάσπασης με απόσχιση του κλάδου «Διαχειριστής Αγοράς»
- Bally’s Intralot: Νέα αγορά 650.000 μετοχών από τη Deutsche Bank
- ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών – Έως 24 μήνες εργασίας για τη συμπλήρωση ενσήμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.