ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά των Χανίων.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός στην Κρήτη σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 19 χιλιομέτρων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Περιορισμένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα το δ’ τρίμηνο – Στο 0,5% το κεφαλαιακό απόθεμα
- PepsiCo: Μειώνει το guidance για το 2026 λόγω χαμηλών επιδόσεων στη Βόρεια Αμερική
- Τειρεσίας – Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Νέο πρόγραμμα πιστοποίησης για την αξιολόγηση και διαχείριση πιστωτικού κινδύνου
- Μητσοτάκης: Δεν θα μοιράσουμε προεκλογικά χρήματα, δεν θυσιάζω την αξιοπιστία που έχω κερδίσει – Κάλεσμα για «Συμφωνία Αλήθειας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.