ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά των Χανίων.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός στην Κρήτη σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 19 χιλιομέτρων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπέσεντ στους FT: Προ των πυλών η μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική επίθεση κατά του Ιράν – Όλες οι λεπτομέρειες της «οικονομικής D-Day»
- Ξανά γεμίζει η Αττική – Πάνω από 125.000 ταξιδιώτες έφτασαν σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
- Shein: Σε αποτίμηση έως 26,8 δισ. στοχεύει η πολυαναμενόμενη IPO των 1,8 δισ. δολαρίων στο Χονγκ Κονγκ
- Χρυσός: Σε υψηλό τριών μηνών – Ξεπέρασε τα 4.650 δολάρια ανά ουγγιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.