• sports

    Super League: Στον «αέρα» οι τελευταίες αγωνιστικές των play-offs – Αίτημα αναβολής από τον Παναθηναϊκό λόγω 24 κρουσμάτων Covid-19

    • NewsRoom
    Ιωάννης Αλαφούζος

    Ιωάννης Αλαφούζος


    Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προχωρά την Κυριακή η Stoiximan Super League, στις 12:00 το μεσημέρι, με θέμα την αναβολή των αγώνων της 9ης και 10ης αγωνιστικής των playoffs, μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού λόγω δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού.

    Συνολικά 24 μέλη του Παναθηναϊκού, μεταξύ των παικτών και του προπονητικού προσωπικού, εντοπίστηκαν θετικοί στην Covid-19. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το βράδυ έχουν μετρηθεί 14 θετικά τεστ ποδοσφαιριστών και 10 μελών του staff.
    Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:
    «Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

    Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

    1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    2/ Διάφορα».



    ΣΧΟΛΙΑ