ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ζήτημα των πλειστηριασμών είναι το αντικείμενο του πρώτου σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τίτλο: «Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», το οποίο ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.
Το βίντεο πραγματεύεται το πρόβλημα των χρεών και τον κίνδυνο απώλειας της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης.
Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.#ΣΥΡΙΖΑΠΣ #ΔικαιοσύνηΠαντού #εκλογές2023 pic.twitter.com/8wCWj13Atx
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) April 29, 2023
Διαβάστε επίσης
Κόμμα Κασιδιάρη: Ζητά να εξαιρεθούν 3 δικαστές από το εκλογικό Τμήμα του Αρείου Πάγου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Παρέμβαση για το πετρέλαιο θέρμανσης από 1η Οκτωβρίου – «Στήριξη στο πλαίσιο των αντοχών της οικονομίας»
- Χαρακόπουλος: Μηδενικός ΕΝΦΙΑ από το 2027 σε χωριά έως 2.000 κατοίκους – Μηδενικός φόρος για αγρότες με εισόδημα έως €20.000
- Τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς κοντέινερ στον κόσμο πάνω από 400 μέτρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε αλλαγή στην ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.