ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Juan José Marco ανέλαβε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της British American Tobacco Hellas, στην θέση του Gianpiero Pazzanese.
Ο κ. Marco, που κατάγεται από την Ισπανία, ξεκίνησε την καριέρα του στην British American Tobacco το 2004, στο τμήμα Marketing της εταιρείας στην Ισπανία.
Το 2010 ανέλαβε την ευθύνη των νομικών και εταιρικών σχέσεων και το 2012 τέθηκε επικεφαλής για τις αγορές της Πορτογαλίας, των Κανάριων Νήσων, της Ανδόρας και του Γιβραλτάρ.
Η προηγούμενη θέση του ήταν στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στο Λονδίνο ως επικεφαλής για θέματα διεθνούς εμπορίου και φορολογίας. Στο νέο ρόλο του, θα έχει την ευθύνη, εκτός από την αγορά της Ελλάδας, και για τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Τράπεζα Πειραιώς στην 11η AgroThessaly
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα 80 εκατ. ευρώ το deal εξαγοράς του
Metropolitan από το fund CVC Capital Partners
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Κωνσταντακόπουλος: Παροπλισμένο πλοίο της Costamare ναυλώθηκε μετά από 15 μήνες απραξίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαβρόφ κατά Ζελένσκι: Προτάσσει την πολιτική του καριέρα έναντι της ειρήνης
- Tether: «Στοπ» στις φιλοδοξίες της για άντληση κεφαλαίων 20 δισ. δολαρίων
- Ξεπούλημα στα crypto υπό την πίεση του Bitcoin: Απώλειες σχεδόν 500 δισ. δολαρίων σε μία εβδομάδα
- Ουκρανία: Τελικό «ναι» από τα κράτη-μέλη της ΕΕ για το δάνειο 90 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.