Την έπαυλη της «αμαρτίας» του Αλβάρο βγάζει στο σφυρί η Αθηνά Ωνάση. Πρόκειται για μια έπαυλη στο Γουέλιγκτον στη Φλόριντα των ΗΠΑ που η χρυσή κληρονόμος αγόρασε πριν από δύο χρόνια και το μετέτρεψε σε πραγματικό παλάτι.
Πριν έξι μήνες ωστόσο στο ίδιο σπίτι γράφτηκε και ο επίλογος στον έρωτά της με τον Βραζιλιάνο γόη. Εκεί ο Αλβάρο απάτησε την Αθηνά.
Το σπίτι βρίσκεται σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Η τιμή που το αγόρασε η Αθηνά Ωνάση παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστη όμως τώρα πωλείται έναντι 3,2 εκατ. δολαρίων.








Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αθηνά Ωνάση: Η μυθική ζωή της χρυσής κληρονόμου και η μεγάλη δικαστική διαμάχη με τον Αλβάρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκίνητο από το εξωτερικό η μοιραία Porsche του Βακάκη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρωινή αφύπνιση: Πώς επηρεάζεται η διατροφή μας ανάλογα με την ώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρεκόρ εσόδων από τις μεταβιβάσεις ακινήτων παρά τις υψηλές τιμές – Άνοδος 14% στα φορολογικά έσοδα
- ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 12 Ιουνίου
- Goldman Sachs: Βλέπει αμετάβλητα επιτόκια από τη Fed έως το 2026 και μειώσεις το 2027
- Bitcoin: Ανάκαμψη μετά τη βουτιά κάτω από τα $60.000 με ώθηση από τον Saylor
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.