ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Βασίλης Μίγας, στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, μετά από χυδαία ανάρτηση που έκανε σχετικά με την υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη.
«O ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ, μετά την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη.
Δείτε την ανάρτηση του κ. Μίγα:

Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Στεφανίδη για τη μητέρα της: Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Αναποφάσιστος για τη συμμετοχή του στη G20 στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο
- Πειραιάς: Συνελήφθη 31χρονος μέσα σε πλοίο για ναρκωτικά
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς
- Φωτιά στην Πάρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Σπεύδουν από Σύρο και Νάξο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.