ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και την αποπομπή του από το κόμμα μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Λαύριο.
«Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από την δικαιοσύνη, σε ό,τι αφορά όμως τη σεξουαλική παρενόχληση, είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ πρόσθεσε ότι «το μήνυμα είναι καμία συγκάλυψη, καμία σκιά».
Από την πόλη του Λαυρίου τόνισε ακόμη ότι «τον πλούτο τον έδωσαν οι άνθρωποι και δεν μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη, χωρίς δίκαιη κατανομή. (…) Σήμερα βρισκόμαστε σε μια κατάσταση, μιας μεγάλης αδικίας, σαν θηλιά, είναι τρομερή η διεύρυνση των ανισοτήτων. (…) Το σύνθημά μας είναι δικαιοσύνη παντού».
«Ως εδώ με τη αδικία και την συρρίκνωση του εισοδήματος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι «ο κάθε Έλληνας ποθεί μια αλλαγή, να σταματήσει η κατάσταση αβεβαιότητας. Έχουμε σχέδιο για τη μεσαία τάξη, να σταματήσουμε την αναδιανομή εισοδήματος από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα ακυρώσουμε τον πτωχευτικό νόμο, θα προχωρήσουμε σε κούρεμα της ονομαστικής αξίας του χρέους. (…) Δεν ζητάμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά την πρώτη ευκαιρία, να κυβερνήσουμε χωρίς μνημόνια. Τώρα ξέρουμε και μπορούμε, μάθαμε από τα λάθη μας».
Πηγή: ertnews.gr
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΔΔΗΧ: Στο 1,76% υποχώρησε η απόδοση των εντόκων εξαμήνου – Υπερκάλυψη κατά 1,97 φορές
- Tροχαία: Μοίρασε κράνη σε παραβάτες οδηγούς δικύκλων (βίντεο)
- Τράπεζα Πειραιώς: Η εμπορική αντιπαράθεση Κίνας- ΗΠΑ εισέρχεται σε νέα φάση
- Δίκη για υποκλοπές: Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για «παράκεντρο που λειτουργούσε στη χώρα» με ελληνικές πλάτες
