ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κάλεσε σήμερα το Ηνωμένο Βασίλειο να συνεργαστεί “πιο στενά” με την Ιρλανδία για την προάσπιση της ειρήνης στη βρετανική επαρχία της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία γίνεται ευάλωτη λόγω των εντάσεων που απορρέουν από το Brexit.
“Θεωρώ ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να συνεργαστεί “πιο στενά” με την Ιρλανδία σε αυτό το θέμα. Η πολιτική βία δεν πρέπει ποτέ να επιστρέψει σε αυτό το νησί”, δήλωσε ο Μπάιντεν κατά την ομιλία του ενώπιον του ιρλανδικού κοινοβουλίου.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: ΜΚΟ καταγγέλλει βασανιστήρια σε κατοίκους της Χερσώνας από Ρώσους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζάκυνθος: Ποια είναι η παιδίατρος που τέθηκε σε αναστολή για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
- Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Μηδενική η επίπτωση από την απόφαση του Αρείου Πάγου –
- Βρετανία: Κοντά στο να ξεπεράσουν τις 7 δισ. λίρες οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος
- Μόντι: Ινδία και Ισραήλ θα πολεμήσουν μαζί την τρομοκρατία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.