ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί τον επόμενο μήνα στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, όχι όμως και η σύζυγός του, η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ σήμερα.
Η στέψη είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ.
Οι προετοιμασίες επισκιάστηκαν το τελευταίο διάστημα από τις αποκαλύψεις του Χάρι και της Μέγκαν για τον βασιλιά, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στα απομνημονεύματα του Χάρι, σε ένα ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας Netflix και σε σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων του ζεύγους.
Η Μέγκαν και τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δεν θα ταξιδέψουν στη Βρετανία για τη στέψη, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανακτόρων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών – Τουλάχιστον 5 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Δένδιας από Ουάσιγκτον: Κεντρικός πυλώνας η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.