ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υποψήφιος με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι θα είναι στις φετινές εκλογές ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και ηθοποιός κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με στόχο μία θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Μέσα από τα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας μοιράστηκε μια φωτογραφία του με την πρόεδρο του κόμματος και έγραψε:
«Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι… Στη νέα Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού… Φέρτε τη Ζωή στη νέα Βουλή».
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άλμα 2% για τον Dow Jones, προς την καλύτερη συνεδρίαση από τον Μάιο οδεύει ο S&P 500
- ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα»
- Εσθονία: Νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Ρώσους που έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία
- Δολάριο: Έτοιμο να ανακόψει την πτώση τριών εβδομάδων, καθώς τερματίζεται το ράλι του χρυσού και το γεν υποχωρεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.