ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μνημόσυνο για τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ίδιο το σημείο του δυστυχήματος, από το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.
Οι στιγμές ήταν σπαραχτικές, καθώς συγγενείς των θυμάτων, με δάκρυα στα μάτια βρέθηκαν εκεί κρατώντας μαύρα μπαλόνια, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια και σημειώματα στις ράγες.
Υπενθυμίζεται πως συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα και προκάλεσε το θάνατο 57 ανθρώπων.
Διαβάστε επίσης:
Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα – Ποιο το ωράριο λειτουργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιθουανία: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βίλνιους μετά από αναφορά για ύποπτο drone – Στον αέρα μαχητικά του ΝΑΤΟ
- Scope: «Καμπανάκι» για το χρέος των ΗΠΑ – Στο 160% του ΑΕΠ σε μία δεκαετία
- FT: Ελλάδα και Ιταλία πιέζουν την ΕΕ για χαλάρωση των δημοσιονομικών κανόνων
- Σήμερα οι υπογραφές για τη συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για ανταλλαγή κειμηλίων και λειψάνων, παρουσία Μητσοτάκη – Ράντεφ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.