• Top Stories

    Στ. Πιτσιόρλας: Τέλος στα σενάρια εκλογών με το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης

    Στέργιος Πιτσιόρλας 60 ετών -Υφυπουργός Ανάπτυξης


    Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας τόνισε ότι οι προοπτικές της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης ματαιώνουν τα σενάρια πρόωρων εκλογών και ταυτόχρονα δημιουργούν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019 μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η χώρα «θα πρέπει να οργανώσει το αύριο».

    Στη συνέντευξή του στο «Βήμα» ο κ. Πιτσιόρλας, υποστήριξε ακόμη ότι με το δεδομένο ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα εκ των πραγμάτων θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων», τότε, «η κυβέρνηση οφείλει να ανοίξει -και θα ανοίξει- μια μεγάλη συζήτηση σε τρία επίπεδα: Στρατηγική βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης. Συνταγματική αναθεώρηση. Ευρωπαϊκή προοπτική-θέση και ρόλος της Ελλάδας».

    Ακόμη, «οι όποιες συμμαχίες», συνέχισε ο κ. Πιτσιόρλας, «πρέπει να οικοδομηθούν στη βάση προγραμματικών συμπτώσεων στα τρία αυτά πεδία. Απέναντι σε μια τέτοια πρωτοβουλία, οι δυνάμεις της λεγόμενης Κεντροαριστεράς θα κληθούν να τοποθετηθούν… αποτελεί πρόκληση προς την Κεντροαριστερά για διάλογο», διερωτώμενος, τέλος, εάν οι δυνάμεις αυτές «Θα κουβεντιάσουν για το μέλλον της χώρας με εμάς ή με τη ΝΔ;».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ώρα μηδέν για τις τράπεζες και τα «κόκκινα» δάνεια – Έρχεται η Νουί στην Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινούν οι κατασχέσεις σε 49 βουλευτές. Έχουν χρέη από δάνεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάχη «σώμα με σώμα» για τις συντάξεις και το αφορολόγητο – Στον αέρα τα αντίμετρα



    ΣΧΟΛΙΑ