ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα υπέροχο φιλανθρωπικό δείπνο στη Βουλιαγμένη, η έκθεση στην Σύρο από το Ίδρυμα Αντωνίου Ε. Κομνηνού, τα 100 καράτια του Οίκου Βουράκη, η διεθνούς φήμης γλύπτρια Μάρα Καρέτσος στη Λάρισα, στην Ερυμάνθεια και το Casa Fish στην Βούλα, πάνω στην θάλασσα Αχαΐας για να μην ξεχνάμε, το Summer Festival της ΕΛΠΙΔΑΣ
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.00 το πρωί της Κυριακής (5 Μαρτίου) στην περιοχή των Μοιρών της Κρήτης που είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος.
Ειδικότερα, το τραγικό περιστατικό καταγράφηκε όταν ο 19χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.
Αν και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο του τροχαίου μέσα σε 4 λεπτά και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπως μετέδωσε το ekriti.gr, αυτό δεν στάθηκε ικανό για να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη «σώμα με σώμα» για τις συντάξεις και το αφορολόγητο – Στον αέρα τα αντίμετρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποχρεωτικά τα POS ως το τέλος του Ιουνίου με υπουργική απόφαση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Μητσοτάκης: Συναντήσεις με θεσμικά Funds και ξένους οίκους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά τώρα σε αγροτοδασική έκταση στο Ηράκλειο Κρήτης, σηκώθηκε και ελικόπτερο
- Πολάκης κατά Φάμελλου: «Ανίκανος να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε το κόμμα στο 2%»
- Στέφανος Γκίκας: Συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Λαρυγγάκη και την Αντιπροσωπεία του American Hellenic Institute
- Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.