ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισαν ότι ο «υπεύθυνος διάλογος» είναι ο καλύτερος τρόπος να λυθεί μόνιμα η ουκρανική κρίση, μετέδωσαν σήμερα τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Η ρωσική πλευρά επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της για επανάληψη των ειρηνευτικών συνομιλιών το ταχύτερο δυνατόν, σύμφωνα με τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών μεταξύ του Σι και Πούτιν στη Μόσχα.
Οι δύο πλευρές επεσήμαναν ότι για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία πρέπει να γίνουν σεβαστές οι «νόμιμες ανησυχίες ασφαλείας» όλων των χωρών και να αποφευχθεί η αντιπαράθεση μεταξύ των στρατοπέδων, ανέφεραν τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Διαβάστε επίσης:
Σι Τζινπίνγκ: Η Κίνα είναι «αμερόληπτη» ως προς τη σύγκρουση στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Βρετανία: Οι επιλογές στρατηγικής
- Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου (Golden Star Ferries): Ζητάμε τη στήριξή στην προσπάθεια να διαμορφωθούν συνθήκες δικαιοσύνης και βιωσιμότητας στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των νησιών
- Ντόναλντ Τραμπ: Και νέα επίθεση κατά της «κομμουνιστικής απειλής» – Η Αμερική επέστρεψε και θέλουμε να την κρατήσουμε σπουδαία
- «Η Αλβανία δεν πωλείται»: Νέα, μαζική κινητοποίηση στα Τίρανα κατά του σχεδίου ανέγερσης τουριστικού συγκροτήματος Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.