ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πότε θα κάνει εκλογές ο ΚΜ και ο μυστικός δείπνος των 3 στο Κολωνάκι, οι έντονες φήμες για ΕΛΠΕ και Optima, ποιοι Βαρδινογιάννηδες έχασαν (πολλά λεφτά) από την ΜΟΗ, η αδιαφορία του Αισώπου των Σπετσών, τα νέα σχέδια Πιέρρ και το beef των δυο υπουργών
Η Γενική Συνέλευση του Υπερταμείου συνεδρίασε στις 21/03 και όρισε, τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛ.ΤΑ.
Τα νέα μέλη Δ.Σ. είναι o κ. Ν. Μπεναρδούτ, Πρόεδρος Δ.Σ. και Μη Εκτελεστικό Μέλος, η κ. Η. Αθανασίου, Μη εκτελεστικό Μέλος και ο κ. Χ. Μπριλάκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος και Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου, και έχουν τριετή (3) θητεία με ισχύ από 24/03.
Η νέα σύνθεση του ΔΣ των ΕΛ.ΤΑ. μαζί με τα νέα μέλη είναι η ακόλουθη:
-Ντ. Μπεναρδούτ, Πρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος
-Γ. Σκλήκας, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος
-P.Corpi, Μη Εκτελεστικό Μέλος
-Η. Αθανασίου, Μη εκτελεστικό Μέλος
-Β. Ανδρέου, Μη Εκτελεστικό Μέλος – Εκπρόσωπος Εργαζομένων
-Ι. Δούνια, Μη Εκτελεστικό Μέλος – Εκπρόσωπος Υπερταμείου
-Χ. Μπριλάκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος, και Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου
-Ι. Μώρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος – Εκπρόσωπος Εργαζομένων
Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μπεναρδούτ, είναι στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία στον βιομηχανικό τομέα, συνδυάζει τεχνικές και διοικητικές δεξιότητες, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε θέσεις διοίκησης εταιρειών χάλυβα και διατελέσει Αντιπρόεδρος για πολλά έτη στη ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική. Έχει διαχειριστεί απαιτητικά projects, διαπραγματεύσεις και κρίσεις. Είναι κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η κυρία Αθανασίου υπήρξε Διευθύνουσα Σύμβουλος της Unilever Greece, με μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία και μεγάλα επιτεύγματα μαζικού μετασχηματισμού τόσο των προϊοντικών τομέων, όσο και της στρατηγικής για την προσέλκυση ταλέντου. Έχει διατελέσει Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ σε μεγάλες εταιρίες και φορείς, καθώς και μέντορας νεοφυών επιχειρήσεων.
Ο κ. Μπριλάκης διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου και Κινδύνων της Attica Bank, και ανώτερο στέλεχος του Εσωτερικού Ελέγχου της Eurobank, με πάνω από 23 χρόνια τεχνικής και διοικητικής εμπειρίας στη διασφάλιση κινδύνων στη Eurobank, καθώς και στη μηχανική πληροφορικής. Έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης σε διαφορετικά εταιρικά περιβάλλοντα σε Αμερική και Ελλάδα.
Η Διοίκηση του Υπερταμείου ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους για τη συνεργασία και τη συμβολή τους.
Διαβάστε επίσης
Αegean: Αγορά 15.500 μετοχών από Evertrans
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Αρνητικά πρόσημα στην έναρξη της συνεδρίασης με τον Nasdaq να καταγράφει απώλειες άνω του 1%
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε δύο τάνκερ και εισέπραξε 100 εκατ. δολάρια
- Η D-Marin επενδύει πάνω από 20 εκατ. ευρώ στον ψηφιακό μετασχηματισμό των μαρινών
- Καναδάς: Πώς η κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου με τις ΗΠΑ απειλεί την οικονομική ανάκαμψη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.