ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε θερμό κλίμα συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (21/3) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Το ζήτημα της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης τους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή προοπτικής της Αλβανίας και όλων των δυτικών Βαλκανίων, εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις.
Η κ. Σακελλαροπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο θέμα επίλυσης των θαλασσίων ζωνών.
Αναφέρθηκε επίσης στην προσφορά που είχε η ελληνική μειονότητα στις σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας και στην συμβολή των Αλβανών που ζουν στη χώρα μας. Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκε και ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός βρίσκεται στην Αθήνα από το χθες το βράδυ για τα εγκαίνια της ατομικής του έκθεσης ζωγραφική στο Ζάππειο.

Διαβάστε επίσης:
Με τον υπουργό Άμυνας της Ιταλίας θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Με τον υπουργό Άμυνας της Ιταλίας θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηγάκης στην εξεταστική επιτροπή: «Επί των ημερών μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε απολύτως εύρυθμα»
- Ideal: Στο 4,72% αυξήθηκε το ποσοστό ιδίων μετοχών
- Αιγάλεω: Σύλληψη τριών νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε πάνω από ένα κιλό κάνναβης
- Ιράν: Σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης προσέγγισαν αμερικανικό τάνκερ στο στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.