ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διατηρεί την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Τζερόμ Πάουελ, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος, εν μέσω της κριτικής για τις πολλαπλές αυξήσεις των επιτοκίων που ενέκρινε η FED τους τελευταίους μήνες και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την τραπεζική κρίση.
Η Δημοκρατική γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν δήλωσε στην εκπομπή “Meet the Press” του δικτύου NBC την Κυριακή ότι ο Πάουελ απέτυχε και δεν πρέπει να είναι στη θέση αυτή.
Διαβάστε επίσης
Κρεμλίνο: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ Πούτιν – Σι
Τσαβούσογλου: Η Σουηδία έχει κάνει κάποια θετικά βήματα αλλά δεν επαρκούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεκορνί: Δίνει στους δημάρχους εξουσία να επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας – 200 ερευνητές αναλαμβάνουν δράση στο Παρίσι
- Χρηματιστήριο: Η Citigroup «πιέζει» την Τιτάν, διακυμάνσεις κοντά στα χαμηλά για ΣΑΡ, ΠΕΤΡΟ, Λάμδα, OTOEΛ, Φάις
- Celestyal: Παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα εμπειριών εν πλω για τις κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο
- Καλαφάτης: Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα που διαθέτουμε για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.