ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Δικαστικοί Λειτουργοί θα πράξουν το καθήκον τους με ευσυνειδησία διαβεβαιώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφορικά για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ενώ εκφράζει τις ανησυχίες της “για την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας αυτής από εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σεβόμενη τη μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη και την οδύνη των οικείων τους, παρακολουθεί με ανησυχία την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας αυτής από εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος και την προσπάθειά τους να καταστήσουν μέρος του προβλήματος και την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Διαβεβαιώνουμε, ότι οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί θα πράξουν το καθήκον τους με ευσυνειδησία, όπως πράττουν μέχρι σήμερα, αυστηρά στα πλαίσια της ανεξάρτητης λειτουργίας τους, με τις προβλεπόμενες εγγυητικές της ανεξαρτησίας αυτής διαδικασίες και εντός του πλαισίου, που καθορίζουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι της Ελληνικής Πολιτείας”.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λ. Μπαρμπετάκη (AbbVie): Η πορεία μέχρι το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και η στοχοθεσία
- Τα Μaggoosh της Μαργαρίτας Χρυσάκη, τα «Θαλασσινά» του Πάριου, η ομογένεια που στηρίζει την ΕΛΠΙΔΑ και το νέο στέκι στην Βουλιαγμένη
- Η Ζέττα Μακρή και το λαμόγιο
- Η υπέροχη, τολμηρή ζωή της Ευγενίας Νιάρχου: Η διάσημη κληρονόμος, τα κοσμήματα κι ένα χρυσό φως σε δαντελένια σκιά
