array(0) {
}
        
    
Menu
1.78%
Τζίρος: 314.77 εκατ.

Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»

Κοινωνία

Απάντηση Πορτοσάλτε σε Κανάκη: Πες δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη, δεν χρειάζεται να γίνεστε προπαγανδιστές μίσους

Άρης Πορτοσάλτε-Αντώνης Κανάκης
Comments

Την απάντησή του στην κριτική που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη και το Ράδιο Αρβύλα αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη, έδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε: «Οι σατυρικές εκπομπές επειδή δεν υπάρχει ο Λαζόπουλος, προσπαθούν κάποιοι να πάρουν τη θέση του. Προφανώς όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πουν την γνώμη τους, δεν χρειάζεται όμως να την λέμε πάνω σε ψέματα. Πες δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη, έχεις δικαίωμα να το πεις. Δεν χρειάζεται οι σατυρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης».

1

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Οι δημοσιογράφοι κάνουν μια δουλειά, κάποιοι κάνουν ρεπορτάζ, κάποιοι από εμάς, με χρόνια στην πλάτη, τολμούμε να πούμε την γνώμη μας. Λέμε γνώμη, δεν διαμορφώνουμε γεγονότα. Η γνώμη δεν μπορεί να ποινικοποιείται και να στοχοποιείται. Είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας! Δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Οργισμένη απάντηση σε Κανάκη – «Αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
Συντριβή C-130 στην Κολομβία: Πάνω από 70 από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να διασωθούν
Δίκη Τεμπών: Τι λέει ο Γιώργος Φλωρίδης για το «μπάχαλο» της πρώτης μέρας
Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα για απάτη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ
Κολομβία: Συνετρίβη C-130 με πάνω από 110 επιβαίνοντες
Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Γενική Εκπαίδευση και σε Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Ταξί: Απεργοί επιτέθηκαν σε οδηγό που δούλευε στο Σύνταγμα, τον έβρισαν και του πέταξαν καφέδες
Τέμπη: Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων ζητάει να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για δίκαιη δίκη
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να ήταν στο επεισόδιο που στοίχησε τη ζωή στον 20χρονο στην Καλαμαριά
«Ήθελαν να πλήξουν το κύρος του δημοσίου Πανεπιστημίου» κατέθεσε ο πρώην πρύτανης στην ΑΣΟΕΕ, Δ. Μπουραντώνης, για την επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος του το 2020