ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίαση του τα αιτήματα τεσσάρων πλοιοκτητριών εταιρειών για την δρομολόγηση ισάριθμων πλοίων, των οποίων οι εταιρείες είχαν καταθέσει εκπρόθεσμες αιτήσεις.
Ωστόσο, ανέβαλε την εξέταση του αιτήματος για τη δρομολόγηση του πλοίου «Νήσος Αίγινα», από τον Πειραιά προς τη νήσο Αίγινα.
Τα τέσσερα πλοία που θα εισέλθουν στις εσωτερικές θαλάσσιες γραμμές είναι τα εξής:
Το «Άνεμος» του Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, το οποίο θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιάς, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των Λιμενικών Αρχών.
Το «Σούπερ Σταρ» του Μάριου Ηλιόπουλου στη γραμμή, Πειραιάς, Σέριφος, Σίφνος, Ίος, Θήρα, αντί στη γραμμή Ραφήνα, Άνδρος, Μύκονος, Πάρος, από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2023.
Το «Παξός Άιλαντ» στην γραμμή, Κέρκυρα – Παξοί από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2023.
Το «Σταύρος – Ελένη» στη γραμμή Ελαφόνησος – Πούντα Λακωνίας.
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις αποφάσεις.
Διαβάστε επίσης:
Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Κέρδη 18,9 εκατ. δολαρίων – Αύξηση 120%
Η Finnlines έφερε κέρδη 133,3 εκατ. ευρώ στον όμιλο του Γκριμάλντι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.