ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκε βουλευτής Επικρατείας η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ πληθαίνουν οι φωνές για προεδρικές κάλπες στο κόμμα
«Αντί ο κ. Οικονόμου να μιλά αόριστα για ”ανοιχτό ενδεχόμενο” ενός debate μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, να ορίσει σήμερα κιόλας ημερομηνία. Και για εκλογές και για debate», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου σε απάντηση της προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
«Διότι», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «και το 2019 ”ανοιχτό ενδεχόμενο” άφηνε και πήγαμε σε εκλογές με τον ίδιο κρυπτόμενο».
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο debate Μητσοτάκη-Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.