ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελαφρώς χαμηλότερα από το επίπεδο του Φεβρουαρίου είναι τα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ για τον Μάρτιο που ανακοινώθηκαν απόψε.
Συγκεκριμένα οι χρεώσεις είναι:
-Για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες, 19,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 19,9 το Φεβρουάριο)
-Για υψηλότερη κατανάλωση, 20,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 21,1)
-Νυχτερινό τιμολόγιο: 15,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 15,8).
Τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση των τιμολογίων Μαρτίου και από τους λοιπούς προμηθευτές.
Η διατήρηση των τιμολογίων στο επίπεδο του τρέχοντος μήνα σημαίνει ότι στο ίδιο επίπεδο αναμένεται να κυμανθεί και η κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς (το Φεβρουάριο ήταν 4 λεπτά ανά κιλοβατώρα) προκειμένου η τελική τιμή (αρχική τιμή μείον επιδότηση) για τους πελάτες της ΔΕΗ να υποχωρήσει στα 15-16 λεπτά. Αντίστοιχα με βάση το εκάστοτε τιμολόγιο διαμορφώνονται οι τιμές για τους πελάτες των λοιπών εταιρειών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Λίβερπουλ: Δεν πωλούμε την ομάδα αλλά ψάχνουμε επενδυτές λένε οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες
ΣΥΡΙΖΑ: Αίτημα έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.