ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοχος για 2 απόπειρες βιασμού αλλά εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Το δικαστήριο ομόφωνα έκανε δεκτό το αίτημα του, η έφεση του να έχει αναστελουσα δύναμη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξοδου του από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.
Το δικαστήριο είχε επιβάλει ως τελική ποινή κάθειρξη 8 ετών στον Πέτρου Φιλιππίδη για τις απόπειρες βιασμού 2 νεαρών ηθοποιών το δικαστήριο. Και αυτή η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν ομόφωνη.
Νωρίτερα, τακτικοί και λαϊκοί δικαστές του επέβαλαν ποινή κάθειρξης 6 ετών για την πρώτη απόπειρα βιασμού και 5 ετών για τη δεύτερη.
Η εισαγγελέας είχε προτείνει να επιβληθεί στον καταδικασθέντα ποινή κάθειρξης 6 ετών για κάθε απόπειρα.
Το δικαστήριο, μετά τη συγχώνευση, επέβαλε την τελική ποινή των 8 ετών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Χαστούκι» στην Τουρκία από την Ευρωβουλή: «Δεν μπορεί να επανεκκινήσει η διαδικασία ένταξης – Είναι πλέον μια αυταρχική χώρα»
- Συνάντηση με τον «ιταλικό ΟΠΕΚΕΠΕ» είχε ο Πιτσιλής – Πώς λειτουργεί το «μοντέλο» πληρωμών της γειτονικής χώρας
- Μουσείο Ακρόπολης: Ελλάδα – Ιταλία, μια αδελφική συνεργασία
- Λειψυδρία: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης Αλόννησος και Τήνος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.