Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε (ΔΕΗ) ανακοινώνει την ανάθεση καθηκόντων Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Λειτουργιών Παραγωγής στον κ. Αλέξιο Παΐζη από την 1.2.2023.
Ο κ. Παΐζης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ από το 2001, με προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία. Κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης που αφορούν στη μελέτη – κατασκευή, τη λειτουργία – συντήρηση και τη διοίκηση τεχνικών έργων.
Τα τελευταία χρόνια διατέλεσε στέλεχος του ομίλου Ελλάκτωρ, με πιο πρόσφατη θέση στην εταιρία Ηλέκτωρ, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.
Διαβάστε επίσης
ΔΕΗ: Μειωμένα έως 65% τα τιμολόγια ρεύματος Φεβρουαρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Κούστας: Νέα επένδυση της Danaos στην Star Bulk του Πέτρου Παππά – Αύξησε τη συμμετοχή της στο 5,23%
- Στη HotelBrain το πρώην Selina Paros υπό το brand της Radisson Individual το 2026
- Εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Άνοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια – «Ράλι» κάνουν οι κινεζικές μετοχές
- H Gnv αναζητά 500 ναυτικούς – Ανοιχτή έως και αύριο η πλατφόρμα για δηλώσεις ενδιαφέροντος
