ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ομόφωνο «ναι» της Επιτροπής Δεοντολογίας στην άρση ασυλίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το Qatargate
Το Εφετείο του Μιλάνου ανέβαλε σήμερα την απόφασή του σχετικά με την έκδοση της φοροτεχνικού του Αντόνιο Παντσέρι στο Βέλγιο, για τις 9 Φεβρουαρίου.
Η φοροτεχνικός Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι, σύμφωνα με τους εισαγγελείς των Βρυξελλών, φέρεται να πήρε μέρος στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προερχόμενου από το Κατάρ.
Το Εφετείο του Μιλάνου ζήτησε επιπλέον στοιχεία από το Βέλγιο σχετικά με τη δράση της Μπελίνι, η οποία βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία. “Η πελάτισσά μας είναι αθώα και θα πρέπει να μας δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για να το αποδείξουμε”, είπαν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισής της.
Διαβάστε επίσης
Μπάιντεν: Θα συζητήσει με τον Ζελένσκι για παροχή επιπρόσθετης στρατιωτικής βοήθειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.