ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τήνος: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την κακοκαιρία – Δρόμοι άνοιξαν στα δύο, εκτεταμένες ζημιές
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας Αττικής αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, ενώ η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του παλαιού ιππόδρομου, στο ρεύμα προς Πειραιά, διεξάγεται μόνο από την δεξιά λωρίδα.
Επιπρόσθετα κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου-Σχίνου.
Τέλος, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βραυρώνος, στην Κερατέα, στη θέση «γεφυράκι Βρύση».
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα σε Αττική και υπόλοιπη χώρα – Πού διακόπηκε η κλυκλοφορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.