ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη».
Σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων στην γενέτειρα του, την Αγία Πετρούπολη, οι οποίες μεταδόθηκαν από την τηλεόραση, δήλωσε στους εργάτες και τους δημοσιογράφους ότι «η νίκη είναι βέβαιη, δεν έχω αμφιβολία για αυτό» .
Σύμφωνα με τον Πούτιν, αυτό που θα μπορούσε να βοηθήσει τη Ρωσία «είναι η ενότητα του ρωσικού λαού, το θάρρος και ο ηρωισμός των στρατιωτών μας (…) και προφανώς η δουλειά του στρατιωτικοβιομηχανικού τομέα μας».
Διαβάστε επίσης:
Qatargate: Άρχισε να μιλάει ο Παντσέρι – Συνελήφθη η λογίστρια του για ξέπλυμα χρήματος
Στις 14 Μαΐου οι εκλογές στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωζώνη: Στο 2,1% ο πληθωρισμός στη χονδρική το Μάρτιο- Στην Ελλάδα έφτασε στο 2,3%
- Κλείνει στις 8 Μαΐου η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού
- Φρουροί της Επανάστασης: Ασφαλής θα καταστεί πλέον η διέλευση από το Στενό του Ορμούζ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Πότε αναμένεται η διακοπή λειτουργίας για τις δοκιμές ενοποίησης με τη γραμμή Καλαμαριάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.