ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς σχολιάζουν οι New York Times την αμυντική συμφωνία 3,5 δισ. δολαρίων Ελλάδας – Ισραήλ
Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τρομοκρατίας στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στέλνει το μήνυμα «ποτέ ξανά θύματα από την τρομοκρατία στη χώρα μας, εγρήγορση απέναντι σε όσους απειλούν την ασφάλειά μας και την ίδια τη Δημοκρατία μας».
«Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας στην Ελλάδα και στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών τους» τονίζει ο Νίκος Δένδιας στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε επίσης
Σκέρτσος: «Το δίλημμα των προσεχών εκλογών είναι θα πάμε μπροστά ή πίσω»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Μακρόν στηρίζει τη λήψη νέων ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Ιράν: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 35 βαριά τραυματίες σε αμερικανικό πλήγμα
- Wall Street: Στο «κόκκινο» η πρώτη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου λόγω πετρελαίου και ομολόγων – Βουτιά 1% για τον Nasdaq
- Η Σανταντέρ ανακοίνωσε την πώληση του Πουέρτα στον Ολυμπιακό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.