ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο προϋπολογισμός της βρετανικής κυβέρνησης για την προστασία των επιχειρήσεων από το αυξανόμενο κόστος των λογαριασμών ενέργειας αναμένεται ότι θα μειωθεί κατά 85% στα 5 δισεκατομμύρια στερλίνες (5,65 δισεκατομμύρια ευρώ) μετά τον Μάρτιο, όπως ανέφερε σήμερα ένα δημοσίευμα της εφημερίδας The Daily Telegraph.
Η εφημερίδα, επικαλείται πολλαπλές κυβερνητικές πηγές, αναφέροντας ότι ο προϋπολογισμός ήταν για μία περίοδο 12 μηνών μετά τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένου και του επόμενου χειμώνα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Η κυβέρνηση δεν άλλαξε στάση σε ό,τι αφορά τα Γλυπτά του Παρθενώνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ–Κίνα: Στις 14-15 Μαΐου η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ–Σι
- New York Times: Φόβοι Νετανιάχου για 30ήμερη εκεχειρία – Εντολή για μαζικά πλήγματα στο Ιράν εντός 48 ωρών
- Άλμα για τις ευρωαγορές με φόντο την αποκλιμάκωση στο Ιράν – Άνοδος +1,41% για τον DAX
- Κατώτατος μισθός: Αύριο παρουσιάζεται η νέα αύξηση στο Υπουργικό Συμβούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.