ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από περίπου έξι ώρες διαβουλεύσεων, οι αξιωματούχοι υγείας της ΕΕ κατέληξαν στο να απευθύνουν ισχυρή σύσταση προς τα κράτη μέλη της Ένωσης για τους ταξιδιώτες από την Κϊνα.
Ειδικότερα, η ΕΕ απευθύνει ισχυρή σύσταση στα κράτη να ζητούν τη διενέργεια τεστ Covid-19 από όσους ταξιδεύουν από την Κίνα, 48 ώρες πριν την αποχώρησή τους από τη χώρα, καθώς και για χρήση μάσκας.
Την Τρίτη είχε προηγηθεί συνάντηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων του τομέα της υγείας, στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών τάχθηκαν υπέρ των υποχρεωτικών τεστ πριν από την αναχώρηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Θα υπογράψουμε με τον Μακρόν την ανανέωση της διμερούς Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης τους προσεχείς μήνες
- Εξαρθρώθηκε από το Λιμενικό Σώμα διεθνές δίκτυο εισαγωγής κοκαΐνης
- Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Investment Day στο Παρίσι
- Sell off στις τεχνολογικές μετοχές – Απογοήτευσε η Microsoft
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.