ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πάει ο παλιός ο χρόνο, ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδιά… Καλή χρονιά, χαρούμενη η χρυσή Πρωτοχρονιά!» τραγούδησε η Αθήνα στην ανατολή του 2023, στην πλατεία Συντάγματος, όπου ο Δήμος Αθηναίων προγραμμάτισε μια ξεχωριστή γιορτή για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.
Πολυάριθμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα, δημιουργώντας ένα πραγματικά φαντασμαγορικό θέαμα. Από νωρίς ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, συνοδεία 10μελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια και μελωδίες που αγαπήθηκαν από όλους, καλωσόρισαν τη νέα χρονιά. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά από την ΕΡΤ, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.
Λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του νέου χρόνου ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ανέβηκε στη σκηνή, όπου όλοι μαζί μέτρησαν αντίστροφα, μέχρι το πρώτο δευτερόλεπτο του 2023.
Ο Κώστας Μπακογιάννης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολυπληθή παρουσία και εξέφρασε τη χαρά του που «ανταμώνουμε ξανά». Επίσης, ευχήθηκε να «είμαστε όλοι καλά», και το 2023 όχι μόνο να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το 2022, αλλά, γιατί όχι, να μας επιφυλάξει και πολλές όμορφες εκπλήξεις. Καταλήγοντας το μήνυμά του, είπε να «βλέπουμε κόσμο με χαμόγελα, όπως αυτά που βλέπουμε τώρα» και τραγούδησε «Καλή Χρονιά, Καλή Χρονιά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά».
Το πάρτι, με μουσική και πολύ χορό, θα συνεχιστεί στη στοά της Βαρβακείου, όπου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς dj της Αθήνας δημιουργήσαν ένα ανοικτό πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.