Menu
0.9%
Τζίρος: 324.72 εκατ.

Πλάκα: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία οι συγγενείς των θυμάτων για την ολοκλήρωση της αναγνώρισης και ταυτοποίησης

Media

Πρώτο το Σπίτι με το MEGA την Παραμονή Χριστουγέννων

Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος στο Σπίτι με το MEGA
Comments

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κάνει Χριστούγεννα στο Σπίτι με το MEGA.

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο, με τη μουσική εκπομπή του MEGA να τερματίζει πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά και να επικρατεί του ανταγωνισμού σχεδόν σε όλα τα κοινά.

1

Με 22,5% στο σύνολο του κοινού, το Σπίτι με το MEGA ήταν η Νούμερο 1 επιλογή των τηλεθεατών. Την εκπομπή παρακολούθησαν 632.000 τηλεθεατές με την κάλυψη να ξεπερνά τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ταυτόχρονα, κατέκτησε την κορυφή και στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 19,2%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, μάλιστα, η τηλεθέαση έφτασε το εντυπωσιακό 28,1%.

Στη ζώνη μετάδοσής του, το Σπίτι με το MEGA άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με μεγάλη διαφορά.

Η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA
Η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA

Στο σύνολο του κοινού προπορεύτηκε κατά 4,8 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες (ALPHA 16,6%, ΣΚΑΪ 8,3%, OPEN 6,5%, STAR 6,3%, ANT1 4,8%, ΕΡΤ1 3,6%). Στο δυναμικό κοινό 18-54 προηγήθηκε κατά 3,8 μονάδες (ALPHA 14,6%, ΣΚΑΪ 10,3%, STAR 7,7%, ANT1 4,6%, OPEN 4,4%, ΕΡΤ1 2,5% ).

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Σπίτι με το MEGA με τον Πάνο Κιάμο.

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Εκτόξευση τηλεθέασης την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μοναδικός διάλογος της Άννας Βίσση με τον 17χρονο εαυτό της μέσω AI στο ΟΑΚΑ: «Ακόμη τραγουδάς;» (video)
Άννα Βίσση: Χιλιάδες θαυμαστές τραγούδησαν μαζί της στο κατάμεστο ΟΑΚΑ – Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη
Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε από μια λαοθάλασσα θαυμαστών στο ΟΑΚΑ – «Έχω άγχος, εσείς δεν θα είχατε;»
Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ – Τι θα γίνει με τον καιρό, πρόσβαση και δρομολόγια ΜΜΜ
Το Big-4 στα 62 εκατ. ευρώ! Τα ποσά-ρεκόρ στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League
Η μάχη της ΕΡΤ, το «καρφί» του Οικονόμου για Σκάι, τι site βλέπει ο Αλαφούζος, ανατροπές στην Audiomax, και μια βραδιά Voice αφιερωμένη στον «Μαζώ»
Σταμάτης Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
Οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας Μαζωνάκη: Στο σκαμνί όποιος δεν πει την αλήθεια – Ψευδής η κατάθεση της νοσηλεύτριας
Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: «Αποφάσισε να φύγει, έτσι ήθελε, έτσι έκανε» (video)
Ελένη Μενεγάκη από Λονδίνο: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει (pics)