ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 76χρονος ψαροντουφεκάς νωρίς το πρωί της Τρίτης, από τη θαλάσσια περιοχή λιμένα Στρατωνίου Χαλκιδικής.
Στον άτυχο άνδρα από τη Χαλκιδική, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό Σώμα Χαλκιδικής ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 03:00, από τους δύο φίλους του 76χρονου που είχαν πάει μαζί του για ψάρεμα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.
Διαβάστε επίσης:
Χαλκιδική: Στην 31χρονη αγνοούμενη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο Γαλαρινό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 89η ΔΕΘ: Αυξημένη επισκεψιμότητα από το πρώτο Σαββατοκύριακο – Απόψε το εντυπωσιακό light drone show
- Βρετανία: «Σοκαρισμένος» δηλώνει ο Στάρμερ με τη Ρωσική αεροπορική επίθεση κατά του Κιέβου
- Χανιά: Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι δύο αλλοδαποί – Δέχθηκαν επίθεση στο σπίτι τους
- Ισραήλ: Έκλεισε ο εναέριος χώρος πάνω από το αεροδρόμιο Ραμόν μετά από αναφορές για επίθεση με Drone
