ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο διοικητής των του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) της Ανατολικής Λιβύης στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ ανακοίνωσε σήμερα “μία τελευταία ευκαιρία” για την κατάρτιση ενός οδικού χάρτη για την πραγματοποίηση εκλογών όπως μετέδωσε η λιβυκή τηλεόραση al-Hadath TV.
Ο Χαφτάρ έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά φατριών της δυτικής Λιβύης μετά από τον διαμελισμό της χώρας το 2014, συμπεριλαμβανομένης και μιας 14μηνης επιθετικής επιχείρησης για την κατάληψη της Τρίπολης, που απωθήθηκε από την διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της χώρας.
Καθώς, το πολιτικό αδιέξοδο της Λιβύης χειροτερεύει, η χώρα, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο κλιμάκωσης των εμφύλιων συγκρούσεων, με τους πολιτικούς να εμποδίζουν την πρόοδο για τη διεξαγωγή εκλογών και τους στρατιωτικούς ηγέτες να απειλούν με τη χρήση πολεμικής βίας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Αφγανιστάν: Απαγόρευση της εργασίας των γυναικών στις μη κυβερνητικές οργανώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πέντε διαφορετικά αιτήματα άρσης της βουλευτικής της ασυλίας έρχονται την Τρίτη
- Τραμπ: Ο Σι δεσμεύτηκε να βοηθήσει με το Ιράν, να αγοράσει αμερικανικό πετρέλαιο και 200 Boeing 737
- ΥΠΑΑΤ: Νέες αποζημιώσεις ύψους 3,6 εκατ. ευρώ σε 226 κτηνοτρόφους για την ευλογιά
- Theon: Επένδυση $3 εκατ. στην Twin Prime για ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.