Η Ελένη Δήμου αγαπά πολύ τα social media και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τη δουλειά αλλά και την προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει έναν γιο 23 ετών δεν μπορούσε να αντισταθεί στο να αναρτήσει μια φωτογραφία τους από το καλοκαίρι!
Με αφορμή τα γενέθλια του, ανάρτησε στο Facebook μια selfie τους, με την εξής λεζάντα: «Χρόνια Πολλά γι αυτό το αγόρι που το γέννησα πριν 23 χρόνια σαν σήμερα !!!!!!! Ότι πιο όμορφο στην ζωή μου!!!! Χρόνια πολλά και για το δεύτερο όνομα του Ανδρέας».
Δείτε για πρώτη φορά τον γιο της:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορυφαία στον κόσμο η Κατερίνα Στεφανίδη – Το «χρυσό» άλμα των 4,82 μέτρων (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε βαρύ πένθος ο Στέφανος Κορκολής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε κρίσιμη κατάσταση η Αρλέτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζωνάκης: Βρέθηκε στο κινητό της γιατρού φωτογραφία του στο ιατρείο – Διέγραψαν τα ραντεβού στον υπολογιστή, καθάρισαν τον χώρο
- FT: Οι ΗΠΑ όρισαν «ωράριο» στρατιωτικής προστασίας για τα τάνκερ που περνούν από το Ορμούζ
- Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για συνυποσχετικό με την Τουρκία, τα ζητήματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης
- Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: Στην επόμενη τετραετία θα κλείσουμε όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα για τη Μεγίστη

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.