ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόφαση της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων να μην επαναδιαπραγματευτεί τους όρους συγχώνευσης με την Παγκρήτια Τράπεζα γνωστοποιεί, με σημερινή του γραπτή δήλωση, ο πρόεδρος του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος Μιχάλης Μαρακάκης.
«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επαναδιαπραγματευθούμε με την Παγκρήτια Τράπεζα. Έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στη Διοίκηση της, δηλώνει ο Μιχάλης Μαρακάκης, πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων σε συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα.
«Από την ημέρα της ολοκλήρωσης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας, είμαστε αντιμέτωποι με λασπολογίες, συκοφαντίες και ασυνέπεια», υποστηρίζει.
«Με βάση αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει ούτε διάθεση ούτε εμπιστοσύνη για νέα διαπραγμάτευση. Ουδέποτε ζητήσαμε συνεργασία και στήριξη από την Παγκρήτια, δεν ήταν επιδίωξη δική μας. Διαθέτουμε οικονομικούς δείκτες που επαρκούν πλήρως για τη βιωσιμότητα της τράπεζας την επόμενη μέρα».
Διαβάστε επίσης
Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων: Τι απαντάει για το deal με την Παγκρήτια Τράπεζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Γιατί ο Λαμότ προσέφυγε κατά της Λένας Οικονομίδη – Το διαζύγιο εκατομμυρίων, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας
- Πληροφορική: Συνωστισμός για έργα Άμυνας €60 εκατ.
- Μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία, Ανδρουλάκης χωρίς αφήγημα, Τσίπρας χωρίς ταυτότητα
- Α. Κοτταράς (ΣΤΑΣΥ) στο mononews: Πρόκληση η άμεση υλοποίηση όλων των έργων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.