ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Συνολικά προσήχθησαν 16 άτομα.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι στην πορεία συμμετείχαν περίπου 6.000 άτομα. Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε επίσης
Επεισόδια στα Εξάρχεια και την Ομόνοια (upd)
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ έξω από το τουρκικό Προξενείο – 15 προσαγωγές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός ναυτικός από ρωσική επίθεση σε φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Δύο ακόμη εμπορικά πλοία στο στόχαστρο
- Τριάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο
- Παπαθανάσης: 142,969 εκατ. ευρώ από το ΕΠΑ 2026-2030 για τη στήριξη της ΟΤΑ Α’ βαθμού σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές
- Χρυσός: Ενισχύεται μετά τις ενδείξεις προόδου στις συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.