ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι το ΝΑΤΟ συνιστά μια «σοβαρή απειλή» για τη Ρωσία, υποστηρίζοντας πως οι πολιτικές της Δύσης εγείρουν κίνδυνο για μια «απευθείας σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων με καταστροφικές συνέπειες».
Ο Λαβρόφ εξέφρασε επίσης τη λύπη του για το γεγονός ότι η Ουάσινγκτον απέρριψε συνομιλίες με τη Μόσχα για τη «στρατηγική σταθερότητα» – μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τα πυρηνικά όπλα.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε ότι, χωρίς απευθείας συνομιλίες μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων του κόσμου, ο κίνδυνος για την παγκόσμια ασφάλεια θα αυξηθεί.
Διαβάστε επίσης
Βρετανία: Οι Εργατικοί προτείνουν την κατάργηση της Βουλής των Λόρδων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Wall Street αψήφησε την αναταραχή στα ομόλογα λόγω Τραμπ – Κέρδη 0,41% για τον S&P 500
- Πετρέλαιο: Τέλος στο ανοδικό σερί, πτώση 2,3% για το Brent
- Μονή Σινά: Εκτός μοναστηριού οι 10 μοναχοί που ήθελαν να εκθρονίσουν τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό
- Ένα βήμα πριν την ένταξη στον FTSE 100 η Metlen – Στις 3 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν οι αλλαγές
