ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Παράλληλα, από τη ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, τα οποία χαρακτηρίζονται επιτυχημένα.
Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12.00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.
Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθε η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, για μια Ελλάδα για όλους»
- Η Φλόριντα σταματά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ακόμα και για να γίνουν δεκτά τα παιδιά στο σχολείο
- Τραμπ: Η επίθεση στη FED ενισχύει τους «ταύρους» του χρυσού που ποντάρουν σε κρίση
- FED (Beige Book): Ελάχιστη ή καθόλου ανάπτυξη στις περισσότερες περιοχές των ΗΠΑ
