array(0) {
}
        
    
Menu
-0.05%
Τζίρος: 76.42 εκατ.

OB STREEM: Εξασφάλιση xρηματοδότησης έως 655,5 εκ. ευρώ για επενδύσεις

Media

Maestro: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Νοέμβριο

Maestro
Comments

Το έβδομο επεισόδιο του «Maestro» επιβεβαίωσε και αυτή την εβδομάδα τη δυναμική της εξαιρετικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και συνεχίζοντας την πρωτοκαθεδρία της στην τηλεθέαση.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Maestro» και αυτή την εβδομάδα στο MEGA και διατήρησαν τη σειρά στην πρώτη θέση με ποσοστό 26,7% στο σύνολο του κοινού και 26% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη πλησίασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

1

Στις γυναίκες άνω των 18 ετών το «Maestro» κατέγραψε μέσο όρο 33,9%.

Θριαμβευτικός Νοέμβριος

Το «Maestro», με την κινηματογραφική αισθητική, τις ανεπανάληπτες ερμηνείες και τη βαθιά ανθρώπινη ιστορία του κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και τον μήνα Νοέμβριο.

Η επιτυχημένη σειρά ήταν απόλυτα κυρίαρχη στην τηλεθέαση καταγράφοντας μέσο όρο 28,1% στο σύνολο του κοινού και 26,7% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Στις γυναίκες άνω των 18 ετών κατέγραψε μέσο όρο 35,2%.

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media έφτασε τους 8 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Κάθε βράδυ μετάδοσης των επεισοδίων το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τα σχόλια των χρηστών να είναι μαζικά και διθυραμβικά.

Το «Maestro» podcast και τον Νοέμβριο βρέθηκε στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts με τέσσερα νέα επεισόδια, τα οποία συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ακροάσεις. Μπορείτε να το ακούσετε και στο megatv.com.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρακευή 2 Δεκεμβρίου 2022

«Χείμαρρος» η Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου και Παυλόπουλο: «Δεν τιμά ούτε εκείνους»

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο συμβόλαιο ενόψει αξίας 3 δισ. ευρώ τον χρόνο (!) για το NFL
ΣΚΑΪ: Γιατί ο Αλαφούζος επέλεξε τον Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη για CEO;
Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
Mega Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
Το ποδοσφαιρικό Netflix της Premier League είναι γεγονός και ίσως αλλάξει για πάντα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!
Μπαίνουν Netflix δύο σειρές του ΑΝΤ1
Ο Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΣΚΑΪ – Επιβεβαίωση mononews
Γιατί «φαγώθηκε» η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη – Οι έντονες διαφωνίες με τον Παναγιωτόπουλο και ο Θέμης Μάλλης
Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
O Γρηγόρης Δημητριάδης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο ΣΚΑΪ;