ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία «θα επιτύχει τους στόχους της» στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με μητέρες Ρώσων στρατιωτών και επίστρατων που πολεμούν στην Ουκρανία. Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Κρεμλίνο και μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση.
Ο Πούτιν επιτέθηκε σε «εχθρούς στον τομέα της πληροφόρησης» που, σύμφωνα με τον ίδιο, επιδιώκουν να «υποτιμήσουν, να απαξιώσουν» τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία. «Πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας και θα τους πετύχουμε», τόνισε.
Διαβάστε επίσης
Μέρκελ: Δεν είχα να ασχοληθώ μόνο με την Ουκρανία, υπήρχε και η Ελλάδα
Ουκρανία: Εκκενώνονται τα νοσοκομεία της Χερσώνας λόγω των “συνεχών ρωσικών βομβαρδισμών”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκλειστικό: Το μυστικό report της Goldman Sachs για Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank- Τι λέει στον Πιερρακάκη
- Μετά το Ελληνικό, τα Κεραμεία Αλλατίνη: Η οικογένεια Ανδρεάδη φέρνει τον πρώτο ουρανοξύστη κατοικιών στη Θεσσαλονίκη
- Πώς ξεδιπλώθηκε το μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων από την ΑΑΔΕ – Οι εταιρείες «βιτρίνα» και οι πωλήσεις σε ανυποψίαστες βιομηχανίες
- Αποκαλυπτικό: Μετοχές αξίας 34 εκατ. ευρώ κατέχουν οι 5 CEO’s και άλλα 8 ανώτερα στελέχη των ελληνικών τραπεζών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.